Rabot-hytta multibruksanheng oksidert

kr 489,00

Rabot-hytta multianheng1
Rabot-hytta multianheng i 925 sølv designet og produsert av M.Mattson

Beskrivelse

Anhenget er designet og produsert i 925 massivt sølv av gullsmed Merete Mattson i samarbeid med Hemnes Turistforening og Hemnes Kommune (se gjerne visitokstindan.com/rabothytta/). Dette anhenget har en litt stor hempe med åpne-/lukkemekanisme så gjør at den lett kan hektes på glidelåsen på favoritt-turjakken, snora på sekken, henges i øret eller som smykke i et kjede.

Alle råstoffer (edelmetaller) til smykkeproduksjonen er levert av Norske produsenter og restmaterialer blir returnert og raffinert på nytt, bærekraftig og miljøvennlig.

Rabot-hytta, Norges fineste ubetjente turisthytte,

Stemt fram av turglade nordmenn sommeren 2020!

Rabothytta, DNT-hytte nr. 500, ligger på 1200 m.o.h., like ved brekanten i Okstindanmassivet og med nydelig utsikt helt til Helgelandskysten. Den har en robust arkitektur og en unik design, som i kombinasjon med den spektakulære naturen, gir følelsen av å være «ute inne».

Rabothytta åpnet i 2014 og er signert de kjente arkitektene Jarmund/Vigsnæs AS. Den er bygd på dugnad av Hemnes Turistforening, en liten forening som kun hadde rundt 300 medlemmer da de startet dette ambisiøse prosjektet. Navnet stammer fra Fridtjof Nansens gode venn, franskmannen Charles Rabot, som i 1883 var en av førstebestiger på Oksskolten sammen med samen Klemet.